Beoordelingen van Sushi Garden Voorthuizen

Recente recensies van Sushi Garden Voorthuizen

5 sterren na 376 reviews

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-Warme producten waren koud. (Garnalen en kip stokjes. Kip stokjes veel vet en rose van binnen. - Sushi was oke,maar niet bijzonder voor dat geld. Niet in verhouding qua prijs/kwaliteit. Zal hier ook zeker niet meer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Verse sushi,prima kwaliteit!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten van jullie top sushi Goed gedaan mensen Dank jullie wel en tot gauw Marcel

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk, smaakvol, vers bereid, echt goed gegeten.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wss helemaal goed hoor.. Gebakken ui op de ebi tempura zoals ik m lekker vind.. 👍🏽👍🏽

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij waren zeer tevreden het was voor onsj de 1ste keer dat wij sushi ging eten en het beviel ons heel goed. Wij komen zeker nog eens terug bij u de service was perfect vriendelijk personeel en het stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Mvg Bea en Nico

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Een tip; servetjes bij de bestelling stoppen; ;)

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, goede kwaliteit. Echt een aanrader!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super heerlijk en goed verzorgd Bezorging keurig op tijd

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed verzorgd mooie kleuren heerlijke smaken alleen tip voor de volgende keer: sushi hoort lauw te zijn vind ik.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers je proeft echt het verschil! Goede en vriendelijke service. Bezorger ook hele fijne kerel :) als je van sushi houd zeker een aanrader!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Storing bij online bestellen. Bezorger half uur te laat. Dat is gewoon jammer. Verder zoals altijd wel heerlijk eten

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was super vers en daardoor heerlijk. De service was perfect! Een aanrader als je een sushi liefhebber bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. Keurig op tijd bezorgd. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer heerlijk! Kwaliteit en super vriendelijke service.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren we teleurgesteld deze keer. De vegetarische Pokebowl was smakeloos en voor meer dan de helft gevuld met rijst. De kip spiesjes ook minder smakelijk dan voorheen. De sushi was wel heel lekker. Volgende keer hopelijk beter!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, maar zo jammer dat ze de soya saus vergeten waren erbij te doen. Wel besteld, maar ok kan gebeuren.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker sushi!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Keer op keer geweldige kwaliteit sushi.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zo lekker vers. Super sushi.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, grote stuks, smaak is top. Online besteld en was precies op tijd klaar. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

stond klaar zoals afgesproken en was super lekker!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Feestelijk om te zien en allemaal even lekker!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super sushi! Alles keurig opgemaakt en heeft daardoor nét even dat kleine beetje extra tov andere sushi restaurants. Als ik een minpuntje zou moeten noemen dan zou het de wasabi zijn. Er zat voor een family box gewoon vee; te weinig bij en had van mij scherper qua smaak gemogen. Overall: top gedaan en complimenten voor de chef!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer sushi gehaald bij sushi garden voor 4 personen. De sushi’s waren redelijk groot van formaat. Relatief veel rijst. Bestelling was wel op tijd klaar en alles klopte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt top en super vriendelijk allemaal. Ga zo door

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top verzorgt en super lekker!!!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk van smaak..

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk. Vooral de crunchy sushi is zooooo lekker.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en zag er weer perfect verzorgd uit!!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en mooie Sushi. Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt top, super vriendelijk en alles was heerlijk. Ga zo door

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie poekoe

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak was top!, de sushi zijn wel breed en je moet een grote mond hebben😉

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Jummie in my tummie

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker volgens mijn vrouw. Jammer dat ze niet meer gerechten hebben omdat ik zelf niet van sushi hou.

Reactie van Sushi Garden:Beste meneer Dros, Over 2 weken zullen wij ook onze nieuwe Japanse curry introduceren wat gecombineerd kan worden met Kip, Garnaal of Yakitori’s! Met gastvrije groet, Sushi Garden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd heerlijk van smaak en bezorging goed op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, perfect op tijd en heel netjes verzorgd. Snel weer! Het was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verse sushi, smaak is heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk ! 1 klein puntje van kritiek bezorg ook in KWB.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten.zouden wel iets dunnere plakjes mogen zijn. Maar goed verzorgd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, net als de vorige keer 👍

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ging iets niet goed met de bezorging en dat is direct en zonder een onvertogen woord opgelost. Dikke 10 voor de service!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom zitten smullen met onze gasten. Werkelijk top kwaliteit

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, we hebben met smaak gegeten. Poke bowl tonijn,de borrelbox en LA box sushi. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke variatie en dagvers, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker en de service is top.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer lekker op tot de laatste kruimel

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker! De snacks waren ietwat te lauw, mag warmer zijn. Pokébowl tonijn erg lekker!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en vers👍

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, wat een top sushi! Vers en smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, vers en super lekker, toppie

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Bestelling stond keurig op tijd klaar. Vriendelijk personeel.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer erg lekker

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Je kan proeven dat het met zorg is klaargemaakt en goeie ingrediënten zijn gebruikt. Vergeleken met de start wat trouwens ook goed was maar nu nog beter!!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had via internet en pokebowl besteld. Toen ik 10 min te vroeg de zaak binnen kwam stond het al klaar. Het smaakte weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld en zeker niet laatste keer. Prima op tijd. Smaakvol en netjes afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

A little more expensive than we normally pay but was the best sushi I’ve eaten outside of Japan.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer subliem.. En nog steeds de moeite waard om vanuit Lunteren naar Voorthuuz'n te rijden.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Egt super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk weer erg lekker en vers

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekkere sushi! Elke keer weer.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi!🙌🏻

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke website, duidelijke emails om mij van het verloop van de bestelling op de hoogte te houden. De bestelling stond klaar op het afgesproken tijdstip, de prijs is redelijk en de kwaliteit van het eten was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom was de sushi heerlijk. Verheug me alweer op een volgende keer.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, helaas betalen voor soya ed en geen stokjes erbij gehad.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk en mooi opgemaakt

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super vers en smaakvol.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, heb nu een box en nog los de chrunchy roll er los bij gedaan. Kan niet wachten totdat ze de crunchy rollen ook gaan verwerken in boxen!😊

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Box lovers is aan te bevelen voor tweeën.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Echt een aanrader. Naast de heerlijke sushi ook nog eens een erg vriendelijke en snelle service. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi! Op tijd klaar en verrassend nieuwe smaken en combinaties. Een aanrader!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top.. Bezorging 15 min later dan gevraagd Wel goed op de hoogte gehouden

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord Zalig. Wij zaten op de camping dus volgend jaar bestel ik weer😉

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zoals gewoonlijk weer top!!! Bestelling op tijd klaar, zag er uit als een feestje🥳, en smaakte verrukkelijk.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed op tijd en weer erg lekket

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld vanaf de camping, keurig op tijd geleverd en zeer goede kwaliteit. Een absolute aanrader!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit echt top, super lekker. Service ook erg vriendelijk. Jammer dat jullie niet meer vegetarische opties hebben.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk zoals altijd

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de prima 24 sushi's. Smaak en samenstelling oké. Het betrof hier de 'Classic Box' voor 2 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, verse sushi! Keurig op tijd geleverd met alle benodigdheden er bij! Lekker gegeten! Dank!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk!! Er zou alleen meer wasabi bij mogen. Maar verder perfect!!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond klaar toen ik het haalde, 't was compleet en lekker!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima snel en goed zoals altijd!!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ja er geen genoeg van krijgen, heerlijk bij een glas witte wijn op het terras in de tuin. Super genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Op tijd - Warm - super verzorgd - Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Een combinatie van diverse sushi besteld. Allen goed van smaak met verse ingrediënten. Prijs/ kwaliteit verhouding prima. Afsluitend een overzichtelijke en makelijke internet site om te bestellen. Ik kom graag nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Al wat vaker afgehaald en het smaakt steeds prima.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas veel minder lekker dan de vorige keren. Weinig 'kostbare' vulling zoals zalm en vis en veel rijst. Mwoh, gaan volgende keer een andere proberen.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, sushi is zeer rijk gevuld en echt top. Helaas met de bezorging uren iets te scherp bocht gemaakt waardoor de hele schaal op en in elkaar was geschoven. Maar dat deed aan de smaak niets af!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, vriendelijke mensen, nog een geinige tekst op je papieren afhaal tas en het belangrijkste SUPER lekker. Familie box en pokow bowl !!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De personlijke touch is erg klantvriendelijk. Je voelt je welkom. De sushi is fantastisch!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en altijd klaar op je gewenste afhaaltijdstip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Dat doen we nog eens deze vakantie. De boontjes waren té gaar waardoor je ze zo uit elkaar trok. Dat kan beter is onze ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi:)) En pokebowls zijn ook heerlijk!!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en alles vers!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd zeer goed!!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Genoten! Kwaliteit en smaak waren uitmuntend.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Een box met 32 hapjes en een borrelbox besteld. Super lekker!! Alleen 1x stokjes en 1x soja erbij is wel heel weinig, zoveel eet je nooit alleen op.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Enorm goede service, heerlijke sushi. Top kwaliteit je proeft dat het heel erg vers is. Zeker een aanrader

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 16.50u sushi besteld (ging makkelijk) om om 18.10u op te halen. Ik was er om 18.15u. Om 18.40u kreeg ik mijn bestelling mee naar huis. Je moet even geduld hebben..., maar het was wel lekker.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi. Wij hadden de family box besteld (68). Iets te grote stukken om in 1 keer in je mond te doen ( dames hadden er moeite mee). Mij lukte het gelukkig wel. Zeker een aanrader

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi vers bereid. Heel goed van smaak en alles nog knapperig wat net gebakken is. Wij hadden geen pakket maar een paar losse artikelen besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

voor de derde keer sushi gehaald. heerlijk gegeten! een aanrader👍

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en vriendelijke medewerkers

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed was lekker!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, keer op keer hoge kwaliteit

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een verrukkerlijk maaltje

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers! Netjes! Aanrader!!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk van smaak, goed verzorgd en bestelling stond keurig op tijd klasr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed dat er een sushi zaak zit in Voorthuizen een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super lekker! Bedankt

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Service is prima, niks mis mee. Sushi kwaliteit kan beter. Buitenste gedeelte van California was geen viskuit volgens mij?

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden! Bestelling online verloopt makkelijk, levering keurig op tijd op de gewenste locatie, heerlijke sushi met een leuke persoonlijke boodschap er bij! Bedankt!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en deze x waren we snel vol 😀👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers, en verzorgd tot in de puntjes!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Kon niet beter!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, niet alle stukjes waren helemaal goed gesloten, waardoor ze wat uit elkaar vielen. Ik moest even wachten op mijn bestelling.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service en heerlijke verse sushi

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, zoals iedere keer

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker! Maar bezorgen in kootwijkerbroek zijn wel fijn zijn🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi, keurig bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en inmiddels vertrouwd in Voorthuizen

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Super vers. Heerlijk gegeten en leuke boodschap op tas bij het halen, kleinigheidje maar word zeer gewaardeerd. We gaan zeer zeker vaker bestellen.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, goede verse kwaliteit! Voor herhaling vatbaar👌

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeel erg lekkere sushi. Beslist een aanrader.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was SUPER lekker!!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi! Je proeft echt dat het vers is gemaakt.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Paar keer besteld inmiddels, veel te lekker. Wel aardig aan de hoge prijs...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was eerste keer dat we zoiets bestelde erg goed bevallen en erg lekker

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten,vriendelijke mensen en gemakkelijk bestellen via de webshop

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten weer!👍🏻

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

niks op aan te merken. Alles super in orde en super lekker.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was erg lekker

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, verse ingrediënten, goede smaak en structuur, goed gerold en vriendelijke mensen. Kortom een aanrader!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk. En goed eten.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt. Ruim binnen de aangegeven tijd.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk lekker vers

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk gegeten. Écht een aanrader😋

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk om te eten en zag er ook nog eens fantastisch uit.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed deze keer!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en bezorging stipt op tijd!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk en vooral vers!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het. Super vers. Bezorging ook super. Een aanrader!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Close too perfection

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en vers. Keurig op tijd bezorgd. Wij bestellen hier zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd. De bestelling stond keurig op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Er wordt rekening gehouden met mijn allergie

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak en kwaliteit Aanrader

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is elke keer weer heerlijk!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van heerlijke verse Sushi. Top dat gaan we vaker doen.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Bestellen ging erg makkelijk en netjes op tijd bezorgd.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, snel klaar, leuk idee om tekst met naam om de tas te schrijven!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt lekker alleen de bestelling was wel Een kwartier te laat voor de rest hardstikke Goed gegeten

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Nadat ik de vorige keer had gemeld dat de site niet vermeldt dat er in 3781 wordt bezorgd maar dat dat op parken etc alleen geldt tot aan de ingang, is dat keurig aangepast. Prima! Dat geldt ook voor de grote 2p-sushi-box.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushis waren weer helemaal geweldig. Ga zo door. Leuk en spontaan personeel. Wat mij betreft 6 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi. Een van de beste die wij ooit gegeten hebben...!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd en de sushi was zalig.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke voordeel box gehaald, flesje wijn open getrokken en heerlijke genoten van sushi

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben al een aantal keer sushi gehaald en vinden de kwaliteit zeer goed. Zeker aan te raden, maar kijk uit, het is zeer verslavend : )

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer heerlijk gegeten bij sushi garden.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top en heerlijk van smaak. Geheel was goed verzorgd. Complimenten👍 Een dikke 10

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het erg lekker (poke bowl), alleen wel aan de kleine kant als ik eerlijk mag wezen. Haal normaal gesproken bij Japas poke bowl en die is aanzienlijk groter (en even duur). Ik had hier als avondeten niet genoeg aan. Miste ook een zakje soya saus..

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, smeuïge sushi. Vriendelijke mensen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor het eerst niet zo lekker gegeten De sushi viel uit elkaar en was erg vochtig door dressing aan de onderkant leek het sojasaus Jammer!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tongstrelend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk en vers, ik mis alleen een californiahandroll (een puntzakje met krab of zalm) op het menu. Wij zullen vaak gebruik gaan maken van jullie sushi.

Reactie van Sushi Garden:Hi Philip! Komt eraan! We zijn van plan dit over 2 weken in te zetten! :)

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker gegeten. Alles was naar wens, zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en zeer netjes verzorgd. Ook de bezorging was OK.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en zeer goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse Sushi!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Alleen de beef sushi viel iets tegen, had iets meer smaak aan gemogen

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Wat betreft de bezorging, ik had een aantekening gemaakt bij de opmerkingen waar de bestelling af te leveren echter is dit niet gelezen en is de bezorger naar de verkeerde ingang gereden. Dat zou nog een aandachtspunt kunnen zijn, verder prima.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!!!👍

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is prima. Echter voor de tweede keer lang wachten bij afhalen. Deze keer was de bestelling 20 min later gereed dan het afgesproken tijdstip. Het lijkt of ze in de keuken van Voorthuizen de juiste werkwijze nog niet hebben gevonden.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!!!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Stond netjes klaar toen ik het hwam afhalen en het eten was heerlijk. Top!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heldere manier van bestellen. Bevestiging van ontvangst van de bestelling en betaling. Vriendelijke medewerkers bij het ophalen. Echt een aanrader. Heerlijk gegeten. Top!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is niet een heel uitgebreid assortiment, maar wat er is is van goede kwaliteit. Wij hebben heerlijk gegeten, alles was zelfs nog warm toen het aankwam. Bezorger was ruim op tijd en vriendelijk. Sushi Garden is zeker een aanrader.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische warme en koude gerechten. Zeer smaakvol en uitstekende bezorg service. Aanwinst voor Voorthuizen

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere mooie en verse sushi. Een klein dingetje: iets te veel mayo. Liever alleen een klein beetje in de Californian roll! Verder super, de yakitori was ook heerlijk!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekkere shusi alleen het bezorgen duurde 1.5 uur waardoor de gefrituurde garnalen beetje koud waren. Zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, perfecte service maar bovenal top kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De derde keer nu dat we Sushi hebben besteld en opnieuw tevreden! Ook de Moederdagbox was te gek! Niks te klagen, nou toch 1 ding dan: er zaten geen chopsticks bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van het geheel. Het stond op de afgesproken tijd voor ons klaar. Lekker gegeten .

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, heerlijk vers en goed gevuld!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was laat en we kregen maar 2 paar stokjes terwijl we 64 sushi hadden besteld! En we dus met 4 man waren. Jammer

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten, exact op het gevraagde tijdstip bezorgd en zooo lekker, aanrader!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd, keurig verzorgd. Smakelijk.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we genoten....erg lekker en super vers! Gaan we snel weer een x doen.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Voldoende keuze. Eenvoudig te bestellen. Leuk, de persoonlijke boodschap op het tasje. Een verrijking voor het dorp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en zien er ook nog mooi uit! Lag op tijd klaar om op te halen.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tegenwoordig bezorgt men ook in 3781 (alleen op chaletparken etc. tot aan de poort). Niet handig; zeker niet om dat niet te vermelden op de website. En op dat brommertje verdwijnt de mooie opmaak van een schotel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een feestje was het! Het zag er zo mooi uit en het was ook zo lekker! Stond keurig op tijd klaar. Het enige nadeel is, dat er zoveel lekkers is. Dan is t moeilijk kiezen :-). Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, lekkere sushi.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pokebowls! Gezellige medewerkers. Helaas nog geen bezorging in Barneveld.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne bezorging goed op tijd en echt heerlijk gegeten, zelfs het warme was goed warm. Voor de eerste keer besteld gaan we zeker vaker doen!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben een echte liefhebber, maar sushi was nog nooit zo lekker! Niet te hard of koud, super vers en heerlijke smaken. En een leuke persoonlijke boodschap op het papieren tasje. Klein gebaar, erg leuk effect!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Makkelijk online bestellen en betalen. Goede service, bestelling staat klaar op afgesproken tijd maar hebben ook bezorg service.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekkere sushi en fijne service!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was erg snel bezorgd en de sushi was heerlijk. Wat ons betreft, tot snel!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestellingen online gedaan. Het is goed overzichtelijk en wijst voor zich. Heel leuk bij ophalen dat er op de buitenkant een boodschap geschreven staat. Je merkt dan dat je bestelling met zorg is klaar gemaakt. De sushi ziet er smaakvol uit. Gelukkig zitten de doosjes goed dicht want je zou er zo aan beginnen. Als tip zou ik willen meegeven dat er wat vaker wisselende acties zijn. Ook de grotere familie dozen bijv in een actie vooral omdat sushi prijzig is. Succes en ga vooral zo door.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi ever ....❤

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten en precies op tijd!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer SUPER!!! Maar hoe gaat het met de wachttijden als het echt drukker wordt. Moet soms 20 tot 30 minuten wachten voordat het klaar staat. Bijvoorbeeld 19.00 ophalen en het staat pas 19.30 uur klaar. Is niet negatief bedoeld maar misschien kunnen jullie een oplossing vinden daarin.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer TOP!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn een sushi afhaal in Voorthuizen. Prima zaak

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

En een vriendelijke handgeschreven boodschap op de tas, leuk! Al moest ik aan m’n dochter even uitleggen waarom en drie “xxx’jes” bijstonden hahaha

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles netjes ingepakt en perfect bereid! We hebben genoten, dankjewel!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi gegeten vanavond

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk. De pokebowls zijn super! Alles vers. Besteld en binnen 20 minuten op te halen. Ik zeg , tot snel.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker maar echt ontzettend grote rollen.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers! 👌🏼

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse goeie sushi’s!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere Poke Bowl. Op het oog een kleine portie, maar vult goed.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker vers. Kom zeker weer

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zoals altijd weer heerlijk. Is altijd weer een feestje. Ga zo door !!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker sushi! Bestelling stond al klaar op de aangegeven tijd, super!!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, echt goede kwaliteit. En bijzondere, unieke smaken

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was gewoon top! Echt een aanrader.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, was een grote verwennerij, goed geregeld door Sushi Garden, een enorme aanrader😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord fantastisch!!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een aanwinst voor Voorthuizen!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke sushi gehaald. Prima systeem bestellen via iPhone met ophaaltijd en een bevestiging daarvan. Smaakte weer voortreffelijk.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de derde keer een overheerlijke sushi box bedteld bij Sushi Garden. En wederom voortreffelijk! Voor deze overheerlijke sushi rijden we graag naar Voorthuizen (vanuit Lunteren).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2de keer gegeten. Heerlijke fantastische sushi, smaakvolle kwaliteits ingrediënten en heerlijk bereid. Grote stukken. We komen zeker terug. Een echte aanrader als je van sushi houdt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Classuc box was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kan niet het aantal sterren zelf bepalen, dat is vreemd. Overigens was de sushi weer heerlijk. Er was alleen fout gemaakt met de bestelling. Ik heb een Classic Deluxe (32 St) besteld en een Classic gekregen. (24 St).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden gister een 1 Persoonsbox en een rol. Ik wilde eerst bellen maar mn vriend vond het niet nodig. De sushi rijst was nogal aan de natte kant. De smaak was daardoor wat minder. Maargoed. Misschien voor de volgende x dat de sushirijst eerst nagekeken word voordat je sushi's maakt. Groetjes

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar. Keurig opgemaakt en ingepakt. Prima in orde. Er mag wel wat meer tonijn gebruikt worden.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling klopte niet ipv 32 stuks maar 24 gekregen. Dit werd direct ruimschoots goed gemaakt na telefonisch contact. Er werden maar liefs 32 extra stuks geleverd met daarbij nog extra mini loempia’s. De sushi was heerlijk, duidelijk vers gemaakt. Top klasse sushi garden!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar👍

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten! Super lekker

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze dochter is morgen jarig en ze mocht kiezen wat ze wou eten.en dat werdt sushi ze heeft genoten.en wij ook😀

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van de sushi!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en heerlijke sushi🍣👌👍

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super !!!💝

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De poke bowls waren super lekker en vers! Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij komen zeker terug! Eindelijk een sushi zaak in Voorthuizen!!! Chapeu!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord SUPER!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben we weer genoten van de heerlijke verse sushi!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en zag er goed verzorgd Uit.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi stond klaar toen we kwamen op het afgesproken tijdstip. Alles netjes verpakt. Wasabi erbij en soja saus. De sushi smaakte heerlijk. We gaan zeker nog eens bestellen binnenkort, dan gaan we voor de poké bowls. Eén puntje; we bestelden voor 4 personen, maar kregen maar voor 2 stokjes erbij. Misschien had ik dat moeten aangeven bij het bestellen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat fijn dat ze vanwege mijn vis allergie speciaal de beef zonder vis hebben gemaakt. Het was heerlijk

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb samen met m'n kinderen genoten van de heerlijke sushi👌, mijn kinderen zijn echte sushi liefhebbers eten ook vaak op verschillende lokaties in de omgeving sushi en waren zeer tevreden want als het niet zo zou zijn hadden ze dat zeker ook gezegd. 😊

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De Powké Bowl Zalm is echt een aanrader en bestelling stond netjes op tijd klaar.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

36,50 gekocht incl voorjaars pakket en dan 1 klein zakje wasabi en 2 zakjes soja vond ik echt te weinig. De boontjes waren super zo ook de Ebi Tempura Roll en Tuna Rollen en de zeewier en gember! deze vond ik echt mider California Roll was erg klef Maki Komkommer Nigiri zalm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld. Maar het was echt heerlijk. Voor ons allebei de beste sushi die we ooit hebben gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lente box besteld en opgehaald en heerlijk genoten. Perfect ingepakt. Goede voorzorg Corona virus. Vriendelijke bediening. Kortom voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit we hebben er van genoten

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk om het weer te proeven, ook in deze tijd bedankt

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben ontzettend lekker gegeten! De sushi was merkbaar vers! Tot snel!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer genoten van jullie heerlijke sushi

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Heel blij dat ze nu in Voorthuizen zitten. Ga zo door !!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers bereid. Op afgesproken tijdstip klaar. Erg goed!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi's mooi strak gerold, goede smaken. Een woord super. Iedere sushi liefhebber moet hier een keer sushis halen

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Julie gebruiken vrij veel saus, waardoor de smaak van de sushi zelf naar de achtergrond verdwijnt. Gebruikte vis en vleessoorten hebben niet de versheid, die je mag verwachten van sushi met deze prijzen. Combinaties zijn wel zeer smaakvol!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk was het!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De producten waren van een goede kwaliteit. Netjes verpakt. Snel en vriendelijk geholpen. Een aanwinst voor Voorthuizen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker alleen niet zo goed gerold

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, lekker vers en op tijd geleverd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor 12.50 verwacht je wel een grotere portie met in ieder geval wat meer vis. Het leek meer op een voorgerecht. Verder wel erg lekker goede kwaliteit

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke 🍣. T stond netjes klaar toen ik kwam. Zag er goed verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar. Als ik het weer op de fiets kom halen neem ik een eigen tas mee, nu zat het in een papieren tas en door de randen van de plastic bakjes begon de bodem te scheuren. T is toch goed aangekomen en we hebben heerlijk gegeten.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie schaal sushi! We hebben er heerlijk van gegeten :-)

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke sushi!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top! Verslavend!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en smaken explosie😉

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Er zat veel mayonaise en dressing op de sushi, waardoor het erg vet werd. Zonde van de smaak! Ook bij het bezoek aan de zaak was het onthaal wat vreemd, veel personeel maar niemand die wat zei tot ik aangaf dat ik er was om de bestelling op te halen. Het vuilnis stond op de deurmat naast de deur, ik zou daar mee wachten tot na sluitingstijd als er geen klanten meer zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom was het weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom zeer goede kwaliteit van de sushi's. Wij rijden graag vanuit Lunteren naar Voorthuizen voor deze overheerlijke sushi. Bestellen is makkelijk, betalen via iDeal is ideaal (zeker nu in de corona-crisis) en het personeel.is zeer vriendelijk. Kortom, tot de volgende keer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten!!! Helemaal vers En zelfs de mensen die mee eten die niet van sushi hielden eten het nu ook!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, goed verzorgd, snel en echt sushi!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers. De lente aanbieding is aan te bevelen,

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit sushi en snelle afhandeling van de bestelling

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Supervers, ontzettend goed van smaak! Complimenten! Hier ga ik vaker bestellen! #Supportourlocals!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Iets te koud voor sushi. Maar wel makkelijke bestelling (via telefoon) en vlotte bediening (stond al klaar)

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs/kwaliteits verhouding valt tegen. Had niet het idee dat het verse sushi was. Vind het niet erg meer te betalen voor iets wat goed is (ga bv regelmatig naar The Lotus Lounge in Harderwijk)...maar dit viel echt tegen. Daarnaast kan ik het persoonlijk wel waarderen dat niet overal mayonaise overheen wordt gespoten;-) De wasabi bij je bestelling zit in een zakje, voor extra wasabi (UIT EEN ZAKJE) betaal je extra net als voor de stokjes. Sorry, maar ik haal mijn sushi de volgende keer toch weer bij Oishi Sushi. MVG, Erwin

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen en betalen. Bestelling was klaar op afgesproken tijd,hoefde niet te wachten. En de sushi...... was heerlijk. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, stond mooi op tijd klaar. Makkelijk online bestellen.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen makkelijk te plaatsen en vooraf betalen. Vriendelijk geholpen. Moest wat langer wachten op mijn bestelling, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd. Het eten was heerlijk.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben afgelopen zaterdag bij jullie besteld. De actiebox sushi was echt fantastisch en waren we zeker over te spreken. Alleen de Edamame vonden wij wat minder, ze waren nog erg hard en waren nauwelijks warm.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was op tijd klaar en super lekker! Vers, smaakvol. Echt top! 👍

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling keurig verwerkt.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima verzorgd. Op tijd. Heerlijke sushi. Compliment voor de koks !

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het superlekker en bestellen beslist nog een keer.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een aanwinst voor ons dorp!!! Het was heerlijk, ga zo door!!!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

verrassend lekker en zullen het aanbevelen..Veel succes met deze nieuwe onderneming.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gesmuld hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi van Nederland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gevarieerd aanbod. Niet alleen de standaard sushi's. Kwaliteit was prima. Een aanrader.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Gaan zeker vaker hier bestellen!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Bestelling stond klaar, top!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Het online bestellen werkt super. Het is makkelijk en snel!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.. echt voor herhaling vatbaar om te halen.. de soja boontjes waren een beetje te zout. Voor de rest echt niets op aan te merken.. echt top!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bad quality The sesame seeds was burn and all what you taste was that the sushi pices was very small cuted some pices big and others like an half of the actual pice All over : bad experience and expensive

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Genoten😍 vooral de surf&turf en de Tokyo roll Heerlijk

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, stond goed op tijd klaar om afgehaald te worden.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer, was heel enthousiast dat er een nieuwe sushi zaak in Voorthuizen kwam. Eindelijk besteld. Kregen we totaal andere dingen dan wat er was door gegeven, jullie hadden niet alles meer op voorraad? Ja sorry dan mag je het compenseren met andere dingen, maar nee er werd iets anders in de tas gedaan. prijs kwaliteit erg duur. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Vooral zo doorgaan

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en goede vriendelijke service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond al klaar toen ik het op kwam halen en de kwaliteit is super! Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk, kon de bestelling alleen pas laat ophalen. Tijdig online bestellen dus!!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker van smaak!! De New York rol was niet heel strak gerold... Er mag wel wat meer wasabi in het bakje erbij, dit was te weinig. We komen zeker terug!!!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi smaakte heerlijk. We kwamen er thuis achter dat we 8 sushi niet hadden gekregen. Dit werd na 1 telefoontje snel opgelost en werden de 8 sushi thuis bezorgd. Dat noem ik goede service!

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk en keurig verpakt, maar ik wil jullie adviseren om de porties sojasaus aan te passen. dat is echt veel te weinig.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Allerlekkerste sushi van Nederland. We hebben met vier personen ( waarvan 2 kinderen) 80 stuks gegeten 😊 Er zat alleen geen gember bij en 4 sojasausjes waren te weinig voor de hoeveelheid sushi. Wellicht kunnen jullie de sojasaus, gember en wasabi hoeveelheid nog aanpassen aan de grote van de bestelling. Veel succes! Wijhebben genoten

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en een goede service! Tot snel weer.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi Fijne mensen Als aanbieding normaal betaalbaar, normale prijs aan de bovenkant Extra kosten voor plastic tas wat een papieren zak blijkt te zijn niet nodig Kwaliteit stokjes matig

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating