Beoordelingen van Sushi Garden Voorthuizen

Recente recensies

5.0
Hetty
gisteren

Niks op aan te merken, heerlijke sushi👌

J.A. Klomp
4 juli 2022

Het eten was prima, maar heb inmiddels de ervaring dat er elke keer wel iets mist aan de bestelling. Dit keer zat er geen wasabi bij, de vorige keer (weer) geen gember. Dan neem je contact op en zou het alsnog worden gebracht, maar heleaas heb ik de ervaring dat ook dat niet altijd gebeurt. Bij de bestelling opgegeven: geen stokjes, geen sojasaus. Bij het ophalen word alsnog gevraagd: wil je nog stokjes? nee dus. En dan word de wasabi vergeten.

L. Schregardus
2 juli 2022

Bord wordt mooi opgemaakt, ziet er lekker uit en smaakt heerlijk.

De Vos
2 juli 2022

Heerlijk! Aanrader, nergens zo lekker als hier.

Gerjanne
1 juli 2022

Lekker sushi met de jongens gegeten, zelf wat vergeten te bestellen maar na een belletje kon dat gewoon nog toegevoegd worden. Fijne service en vriendelijk personeel!

Ann
1 juli 2022

Goed verzorgd en de verschillende sushi had ook allemaal een eigen smaak. Heerlijk gegeten!

Charis
29 juni 2022

Alleen de Edamame boontjes waren wat taai.

LJ
28 juni 2022

Erg goed! Constante kwaliteit

Hilde Deubel
27 juni 2022

Lekker gegeten!!

Gerard
26 juni 2022

Erg lekker.. 👍

Margriet
24 juni 2022

Vond het een prima pokebowl, vind het alleen jammer dat er geen radijsjes en zwart krokant spulletje bij zit.

top xoals gewoonlijk
20 juni 2022
Niek Har
19 juni 2022

Een niet te overtreffen Sushi! 👌

Sylvia kruk
18 juni 2022

Wat weer heerlijk!!

Schie
13 juni 2022
Bart
12 juni 2022

Gewoon echt hele goede suchi!

Wegman
12 juni 2022

Heerlijk!! kwaliteit top.

Hz
12 juni 2022

Het is altijd lekker maar deze keer hadden we laat besteld en was het eten minder goed. Taaie zeewiervellen …. Misschien komt het omdat we laat besteld hadden.

Heerlijk
6 juni 2022

Het was heerlijk en keurig op tijd klaar. Bedankt

Ria
6 juni 2022

Het was echt heerlijk extra een aanrader Alleen parkeren is wat lastig

Anja
5 juni 2022

Heerlijk

E
5 juni 2022

Heerlijk heerlijk heerlijk; ultiem genoten van deze gevarieerde box. Ga ik zeker nog een keer bestellen.

Ronald
4 juni 2022
Timmer
4 juni 2022
Imme Nauta
3 juni 2022
Sylvia kruk
3 juni 2022

Zoals altijd heerlijk!

Linda
30 mei 2022

We konden supersnel al ophalen. Zag er mooi uit en het smaakte héérlijk.

Henk
30 mei 2022
Van der Mark
28 mei 2022

Netjes op tijd klaar volgens planning. Compleet zoals besteld en lekker.

Jan
27 mei 2022

Heerlijke sushi en ruim voldoende. 👍

Benny
26 mei 2022

Heerlijke, mooi opgemaakte sushi. Bestelling op tijd klaar, alles top!

Tiny van der Meer
26 mei 2022

zoals altijd heerlijk

Han
23 mei 2022

Zo door blijven gaan heerlijk

Nathalie
21 mei 2022
E
21 mei 2022
J.
21 mei 2022

Super vers gemaakt en echt heel lekker! Een kleine tip: iets meer soy sauce is welkom :-). Maar verder voor herhaling vatbaar. Ook zeer vriendelijke mensen!!

Jacco Vlijm
18 mei 2022

Goede kwaliteit, vriendelijk en met een lach geholpen.

C.lei
16 mei 2022

Alleen de gember mistte. Verder prima

Berg
15 mei 2022

Heerlijke sushi Stipt op de aangevraagde tijd Ik had in de opmerkingen aangevraagd om het te bezorgen bij de receptie van ons vakantiepark en dan even te bellen zodat we het daar konden oppikken. Dat verliep helemaal goed. Zo fijn!!! Bedankt Sushi Garden! Wij komen zeker terug bij jullie

LJ
10 mei 2022

De Japanse curry met kip viel me tegen... sushi altijd goed, evenals de sashimi!

Arjen van den Hoorn
8 mei 2022

We hebben genoten en zullen zeker terug komen.

Tiny van der Meer
7 mei 2022

zo als gewoonlijk top

R. van Bokhorst
6 mei 2022

Heel erg lekkere sushi gegeten, aanrader!

Gerda
5 mei 2022
Henk timmer
4 mei 2022

Iedere keer weer heeeeerlijk!

Klijn
3 mei 2022

Zoals altijd mijn ultimate favorite! Heerlijke verse sushi! En super personnel!

Bart Koopman
2 mei 2022

Tonijn proefde erg vers en smaakvol. Ook de crispy kip roll erg lekker. Wij zijn suchi liefhebbers en gaan hier zeker weer bestellen.

Tiny van der Meer
2 mei 2022

altijd lekker

Sylvia
30 april 2022

Heerlijk. Goede service. Na gebeld te hebben dat er geen soja saus en wasabi bij zat, werd het meteen bezorgd met extra sushi. Echt super!

Cornelieke
29 april 2022

Met heel veel zorg gemaakt, echte smaakbommetjes, heerlijk!

R. Kiers
23 april 2022
Groenevelt
23 april 2022
Sylvia
19 april 2022

Heerlijk zoals altijd!

Andrea
18 april 2022

De sushi was oke. Slordig in de schaal. Er miste een rol. Bij bellen onprofessioneel gesprek ( ruzieachtig). Goed opgelost. Rol bezorgd en extraatje in de vorm van loempia.

Arnoldus
17 april 2022

Heerlijk! Bestelling kwam later, maar is keurig over gebeld, top

Anoniem
15 april 2022

Heerlijke sushi echt een aanrader! Helaas vielen de yakitori stokjes tegen, waren erg zout.

Tineke
15 april 2022

Het was heerlijk. Genoten

Greta
12 april 2022
Danny
11 april 2022

Heerlijke Sushi en borrelhapjes, goed op tijd. Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Een echte aanrader dus.

FdJ
11 april 2022
Anna
9 april 2022

Wij zijn heel blij met Sushi Garden. Goede en snelle service. Prima prijs. En echt lekkere sushi. We genieten er iedere keer weer van. Absolute aanrader voor lekkere sushi!

Paola
9 april 2022

De bezorging ging goed en de sushi was heerlijk!!

Cor
7 april 2022

Heerlijk!

Wilke
7 april 2022

Lekker gegeten

Esther van Drie
4 april 2022

Erg lekker vooral de aparte sushi zoals Flambe Salmon roll en natuurlijk Ebi Tempura! Verbeterpuntje de website, die vind ik nogal omslachtig. Look and feel van bestellen gaat niet zo makkelijk.

Petra muldee
3 april 2022
T.Doest
2 april 2022

Was heerlijk!

Corien
29 maart 2022

Heerlijke sushi

Bep Hoogendoorn
29 maart 2022

Prima service, op tijd klaar en heerlijk gegeten!!

Hans van den Heuvel
28 maart 2022

Een goede kwaliteit/prijs verhouding smaak is goed.

Mirjam Engelhart
27 maart 2022

Normaliter eten wij heerlijk is alles heel goed. Nu bleek er achteraf een probleempje te zijn dat er eea op was. Een telefoontje had fijn geweest. Nu waren de teryakispiesjes koud en taai. En de gefrituurde garnalen waren koud en niet krokant. Op een bestelling van 78 euro vond ik het dus zonde. Ik hoop dat het een volgende keer weer beter is.

Tim
27 maart 2022
Maarten
27 maart 2022

Op zaterdag besteld. Was enorm druk, dus 20 minuten gewacht. Sushi Garden heeft netjes haar excuses aangeboden en heeft zelfs 2 extra gerechten gratis erbij gedaan ter compensatie. Sushi was zoals altijd goed! Wel de wasabi vergeten, dat was wel jammer.

Nataliia
27 maart 2022

Heerlijke verse sushi!

Patries
27 maart 2022

Super!

Linda
26 maart 2022

Heerlijk!! Elke keer weer een feestje

Petra van Apeldoorn
26 maart 2022

Heerlijke Sushi en stipt op afgedproken tijd bezorgd

Anne
19 maart 2022

Altijd top!! Dit keer net even iets vergeten maar zijn het gelijk komen brengen met een onverwachte attentie! Super gedaan!

Inge
18 maart 2022

De gyoza was koud en smaakte anders dan anders (zurig).

Jessica
10 maart 2022

De sushi die ik vandaag ontvangen heb was lang niet de kwaliteit die ik voorheen heb gehad. De dragonroll was velen malen kleiner in doorsnee, de crunchyrol had amper chrunchy om de rol en de mango kip rol viel uit elkaar. Prijs kwaliteit verhouding was zo helemaal niet in evenwicht helaas…

Rosalie
8 maart 2022
M.a van bruggen
7 maart 2022
Niek Har
6 maart 2022

Zalig als altijd!

Erna
5 maart 2022

Sushi was weer heerlijk! Deze keer was de bestelling niet op tijd klaar, dus helaas een tijd staan wachten. Vorige keren stond het klaar. Dat is het enige verbeterpunt.

Willy Verheijen
3 maart 2022

Heerlijke sushi, zeer goede kwaliteit. Alleen de paling (unagi) was te hard.

Van het Schut
28 februari 2022

Heerlijke sushi, verzorgd verpakt, vriendelijke personeel.

Josje
28 februari 2022

👌

Els van de Glind
26 februari 2022

Top kwaliteit sushi!!

Esther van Drie
26 februari 2022

Exclusief en erg smaakvol!

Bart C. Korteweg
25 februari 2022

Sushi is altijd heerlijk. Maar gebeurt net iets teveel dat er bij bestelling iets ontbreekt.

Bianca
25 februari 2022
Dik
23 februari 2022

Wij bestellen vaker bij Sushi Garden. Altijd lekker, maar deze keer waren de zwarte Nori velletjes heel taai (leek wel plastic), we konden ze niet goed doorslikken en hebben ze uit elke Sushi gehaald. Jammer!

Ton
19 februari 2022

Alles op tijd goed verzorgd en erg lekker

Greet
19 februari 2022

Was weer top.

?
19 februari 2022
A. Jansen
18 februari 2022

De poké bowl was heerlijk! En ook de borrelbox smaakte goed

Philien
16 februari 2022

Heerlijke sushi! Netjes op tijd 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mélanie
13 februari 2022

Heerlijke sushi, netjes op tijd geleverd, goede service

Henk Timmer
12 februari 2022

Zoals altijd:”heerlijk”

LH
12 februari 2022

Voortreffelijk!!

Petra van de Kolk
12 februari 2022

Het was weer geweldig, hartelijk bedankt

Jaap Sier
12 februari 2022

Heel fijn , vriendelijke medewerkers

Tessa
12 februari 2022

De sushi is lekker, maar bij de 2 bestellingen die ik heb gedaan is het niet op de bestelde tijd klaar. Ik moet dan 15min wachten terwijl het voor andere mensen wel klaar staat. Beetje jammer.

Fab
11 februari 2022

T was weer heel lekker, maar de gember zat helaas niet bij de bestelling. Had het aangevinkt bij de box die ik bestelde, wel dubbele wasabi gekregen.

Coen Staal
6 februari 2022

Heerlijk vers, zeer smakelijk. Spicy tuna roll bleek Spicy checken roll te zijn, maar na 1 telefoontje werd dat zeer goed opgelost

Ineke
6 februari 2022

De winterbox is zooooo lekker!!

oedairadjsingh
30 januari 2022

goede kwaliteit en netjes vriendelijk personeel

Willem Kok
30 januari 2022
Ans
29 januari 2022

Snelle service en erg lekker!

Natascha
29 januari 2022

Heerlijke sushi

Marc
28 januari 2022

Als vanouds lekker

Bianca van den Broek
27 januari 2022

Heerlijke sushi!!!

Jacqueline
26 januari 2022
x
25 januari 2022
Natasja
25 januari 2022

Heerlijke sushi en poke bowl zalm!!

Paola
25 januari 2022

Héérlijk!!

Aukje van Liefland
24 januari 2022

Altijd super heerlijk en vers.

Christa
23 januari 2022
Ria Jansen
23 januari 2022

Super lekker en prima verzorgd

Jan Jaap
23 januari 2022

Beste sushi in omstreken! Lekker vers en vol van smaak. Heel anders dan een reguliere sushi zaak. Bedankt!

Inge
21 januari 2022

De sushi was heerlijk maar de gyoza was steenkoud.

H. van Veldhuizen
19 januari 2022

Goede kwaliteit, stond klaar toen ik kwam. Poke bowl super lekker!

H.L.Kuip
19 januari 2022
Johan Velthuizen
18 januari 2022

Redelijke sushi voor een flinke prijs. Bezorging loopt vaak flink uit!

mireille
16 januari 2022

Bezorging kwam veel later, dan vooraf ingegeven. Er werd netjes gebeld dat ze te laat waren, maar pas na 10 minuten.

Suus
15 januari 2022

Ik heb een uur tevoren besteld, helaas de gyoza's waren toch koud en ervaarde ik weer een verschil van het kwaliteit van de sushibox. Was niet echt vers, eerder keer kreeg ik wel een lekkerder bestelling

Pierre
14 januari 2022

Zoals ik al doorgaf aan de meneer de meneer met kindje die hier voor eerst bestelde. Beste shushi die ik gegeten heb!

E.M.
10 januari 2022

Heerlijk!

Aafke
10 januari 2022

Heerlijk gegeten, allemaal vers en super kwaliteit!!

Fabi
9 januari 2022

De kwaliteit was weer super, ben echt dol op sushi en gelukkig is de sushi bij garden echt goed. Deze keer waren de stukjes alleen niet super los gesneden dus was nog wel een beetje een uitdaging om ze los van elkaar te krijgen. Dat was dan ook t enige. Verder ben ik heel blij dat ze er zijn! En bestellen met regelmaat.

Arina
7 januari 2022
Alain Verlinde
6 januari 2022

Sushi was wederom top! Sojabonen waren helaas niet best, zoutbonken op de bonen…

Susanne
5 januari 2022

Heerlijke sushi! Goed verzorgd. Lekkere combinaties. Heel smakelijk allemaal. Echt een aanrader.

Evelien
2 januari 2021

Top!!

Er
30 december 2021

Heerlijk verse sushi. Vriendelijk personeel als je af komt halen. Iedere keer weer een feestje! 🎈

JP
28 december 2021

Vers. Lekker. Mooi gemaakt.

Patty Brok
23 december 2021

Goede verse sushi. Eindelijk een plek waar we sushi halen en wel vol zitten na t eten. Smaak is goed dus ons zal je meer zien!

Erna
18 december 2021

Heerlijk! Vers, mooie presentatie, genieten!

Gwendy Vos wesseler
18 december 2021

De familie sushi box besteld. Fantastisch. Daarbij ook nog de zalm truffelsushi, die moet je gewoon proberen. Heerlijk en prima verzorgd!

Inge
18 december 2021

Het was weer heerlijk alleen zat er dit keer veel minder zalm op de salmon roll. De warme gerechten waren goed warm bij bezorging.

Chantal
17 december 2021

Was heerlijk!

Koudijs
12 december 2021

Lekker gegeten. Maar moesten er helaas lang op wachten. Bezorgtijd 19.00 uur werd zeker ruim anderhalf uur later 🤔

Xandra
9 december 2021

Super sushi vooral de crunchy variant. Met krokante kip heerlijk echt een aanrader

Michael
4 december 2021

Goed eten en vriendelijk personeel. Wij halen hier regelmatig onze heerlijke sushi. De beste in Voorthuizen

Wilke
4 december 2021

Heerlijk gegeten van de herfstbox

Inge
27 november 2021
Oskam
27 november 2021

Lekker maar wel echt te prijzig.

Ineke
24 november 2021

Altijd super goed

Henriet
21 november 2021

Stond op tijd klaar. Smaakte heerlijk.

Aukje van Liefland
20 november 2021

Sushi heerlijk. Had gevraagd of de sushi waar garnalen in zat apart te verpakken. Dit hadden ze ok gedaan. Ik ben namelijk allergisch voor garnalen. Helaas zat er in de familiebox toch nog een rijtje waar garnalen in zat. Ik vindt ook dat er te weinig ketjap bij zat voor de aantal sushi welke ik had besteld. Decsushi op zich was heeerlijk.

Bart
19 november 2021

Goede Sushi. Helaas bleek bij thuiskomst dat niet alles wat besteld en betaald was, ook in de tas zat.

Bert
14 november 2021
Micky
14 november 2021

Wij waren hier op vakantie in Voorthuizen. Als sushi liefhebbers natuurlijk meteen sushi besteld. Qe hadden de Salmon box. Het was super goed verzorgd. Mooi verzorgd opgemaakt. De kwaliteit van de sushi was op en top! Overal zoveel smaak aan. Ook heerlijke geurende en smakende rijst. Het was echt super vers en zalig van smaak. Tijden niet zulke lekkere sushi gegeten. Dus twee keer besteld in onze vakantie. Mmmmmm. Goede service, schone zaak fijne bediening.

Erwin
13 november 2021

Lekker eten! Minpuntje: 2 blikjes cola die bijna 1 jaar over datum waren.

SNL
12 november 2021

De sushi was wat gehusseld door het vervoer. Een paar sushi zaten zelfs los in de zak. Zonde want de sushi zelf is vaak van goede kwaliteit. De bezorger was wel op tijd.

Margriet
11 november 2021

Ik vind de laatste paar keren de smaak flauwer. Jammer dat zeewier, komkommer is geworden en ik mis ook het zwarte krokante op de pokebowl zalm. Verder prima service

Nieuwenhuizen
7 november 2021

Prima maaltijd, goed gevuld. Smaakvol.

DvdK
7 november 2021

Wij zaten op park de Boshoek en hadden zin in sushi! Besteld via de site, ideaal, en daarna opgehaald. Sushi was heerlijk.

De Jong
6 november 2021
Tiny van der Meer
6 november 2021

👌👌👌👌

Petra
5 november 2021

Wat was het weer heerlijk.

Jw van den Born
30 oktober 2021

Zoals altijd top.

Adriaan
26 oktober 2021

Sushi zien er mooi uit, smaak is prima. Prijs- kwaliteit verhouding oké. Het is niet dat ik zo verrast ben, dat ik op korte termijn weer bestel, maar een prima ervaring.

Derk
26 oktober 2021
van der Veen
25 oktober 2021

Heerlijke sushi! Gemakkelijk te bestellen online. Ook fijn dat het bezorgd kon worden in Voorthuizen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H dijk
24 oktober 2021

Zoals altijd weer erg lekker

Thom
24 oktober 2021

Sushi was heerlijk! Volgens mij zaten er in ons pakket tonijn maki i.p.v. zalm maki, wij houden beide niet van tonijn dus deze hebben we niet opgegeten.

Tiny van der Meer
23 oktober 2021

was weer lekket had alleen flambe zalm nigri besteld maar had 4 zalm nigri

Gijs Oeldrich
19 oktober 2021

Alles was keurig verzorgd. We heerlijk gegeten.

Remco
18 oktober 2021

Bezorging op tijd en met aandacht. Sushi was fantastisch, ruime porties en erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julian
17 oktober 2021

Heerlijke sushi, vers voor je gemaakt. Goede service, we kregen extra sushi omdat het iets langer (4 minuten) duurde. Zeker een aanrader!!

Anton
16 oktober 2021

Was weer top voor de 3 de keer gehaald erg goed

Loes
13 oktober 2021

Het was op tijd klaar en echt overheerlijk! Alles lekker vers. Dikke aanrader dus.

Hmmaas
11 oktober 2021
Hanneke
8 oktober 2021

Het is aan de prijzige kant, maar daar krijg je ook wat voor terug! Mooie sushi's, vers en alle smaken komen tot z'n recht. Aanrader!

Erika
6 oktober 2021

Het was heerlijk. De sushi is ontzettend vers, dat proef je meteen. Zeker voor herhaling vatbaar.

J. Renkens
3 oktober 2021

Heerlijk en goede service !!!!

Suus
2 oktober 2021

Prijs/kwaliteit is uitstekend. Grote fan van jullie deluxe box voor 2! Ik eet gewoon alleen op :'D

Mirjam
27 september 2021

👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
27 september 2021

We waren een weekendje weg in Voorthuizen, hier afgehaald. Dit is een echte aanrader, heel lekker en mooi gemaakte sushi, top!

Emily
27 september 2021
Bonnie
27 september 2021

Heerlijke sushi. Wij zaten op een vakantiepark en er werd netjes gebeld als ze voor het hek stonden. Zo tevreden dat we twee dagen achter elkaar hebben besteld!

Maaike Preusterink
25 september 2021

Jullie doen per sushi 8 stuks. Dat is erg veel ik zou hem de helft doen of dat je online kan kiezen voor de helft. Voor de rest super goed.

MJ
24 september 2021

Genoten van heerlijke sushi en sashimi

Vd Kolk
22 september 2021

Wat was het weer lekker! Super bedankt

Anoniem
19 september 2021

Iets later klaar dan gevraagd. Kwaliteit van deze sushi is top!

Jacco
16 september 2021

“Gewoon” een goede kwaliteit.

Rogier
14 september 2021

Uitstekende kwaliteit. Loempias erg knapperig en verse producten.

Maarten
12 september 2021

Vorige keren erg goede sushi gehad. Dit keer viel hij wat tegen, de maki was wat uitgedroogd en ook andere sushi was minder lekker dan normaal.

Tiny van der Meer
12 september 2021

lekker weer 👍👍👍👍

.....
10 september 2021
Lenderink
5 september 2021

Heerlijk zeer goede smaak

Eltjo
4 september 2021

Echt super lekker. Beter dan andere.

Merel
4 september 2021

Heel lekker en goede serves!!😁

Gertine
4 september 2021

Heerlijk weer!!!

Fam. Zondervan
4 september 2021

Heerlijke sushi, 1 van de lekkerste die we ooit hebben gegeten. Ga zo door!

Rob van den Berg
30 augustus 2021

Uitstekend gegeten. Gebruik gemaakt van de bezorgservice. Ik kreeg vooraf netjes een telefoontje met de bezorgtijd. Bij het uitpakken miste wij 1 gerecht. Voordat wij konden bellen had Sushi Garden ons al terug gebeld. Binnen een paar minuten werd de ontbrekende sushi gebracht. Top service en zeer rijke en super verse gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goes
29 augustus 2021

Gewoon weer top, dank jullie wel t was weer een feestje

Marc Roelofs
28 augustus 2021

Superlekker wederom

L.
28 augustus 2021

Helemaal goed

A.Seijkens
27 augustus 2021

gewoon goed

Joy van Loon
27 augustus 2021

Top service en lekkere sushi. Goed gevulde en gevarieerde boxen.

Gerard
26 augustus 2021

Het was heerlijk, mooi op tijd gereed. Een aanrader.

vd Putten
26 augustus 2021

Maar 1 woord voor nl HEERLIJK 👍👍👍

Rachel
26 augustus 2021

Was heel lekker!

Marleen van Delden
25 augustus 2021

Elke roll, elke maki was gewoon een heerlijkheid! We hebben weer enorm genoten!

Helma
25 augustus 2021

Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde. We waren in de buurt op vakantie. Heerlijke sushi. Online besteld ter plekke betaald. Super

Anoniem
22 augustus 2021

Prima wederom maar er zat geen wasabi bij.dat was jammer

Maria
21 augustus 2021

Top kwaliteit en levering iets sneller dan verwacht (je wordt via mail keurig op de hoogte gehouden, hartstikke handig).

Laura
19 augustus 2021

Sushi besteld om onze vakantie af te sluiten in Voorthuizen. Het was zo goed! Heerlijk

Anoniem
18 augustus 2021

Prima sushi! Vers en erg smaakvol!

Coosje
18 augustus 2021

Echt heerlijke sushi. Vulling smaakte lekker vers. Er zou wel wat minder rijst in de rollen mogen.

Marit
17 augustus 2021

Service was top, vriendelijke medewerkers en het eten was heerlijk!!

A.Seijkens
16 augustus 2021

goede kwaliteit en een vriendelijke ontvangst

Jessica
15 augustus 2021

Heerlijk!

Van Putten
15 augustus 2021

Erg lekker, vers, fijne bezorging. Top geregeld (ook voor vakantiegangers)

Joanne
15 augustus 2021
H. Leu
15 augustus 2021

Keurig op tijd, en heerlijke sushi

Renske
14 augustus 2021

Het was erg lekker. We vonden de smaken wel een beetje hetzelfde.. en die oranje vonden we wat flauw van smaak.. zout? mag iets meer variatie in en bijv. Niet overal avocado bij maar bjjv. 1 met mango en een andere met wat chili.. Verder erg genoten hoor, het is een tip ;)

Lek
14 augustus 2021
Laurens
13 augustus 2021

Vanuit het groene vakantiepark 15 min rijden voor heerlijke verse sushi voor het gezin. We hebben echt genoten!

Rebecca Pagels
12 augustus 2021

Vers en lekker! Jammer dat ik hier op vakantie ben en niet in de buurt woon, anders was ik zeker een vaste klant geworden!

Bögels
11 augustus 2021

Topsushi! Hartstikke vers en smaakvol!!!

Henk van Wegen
8 augustus 2021

Goed en heerlijk

Vermeer
7 augustus 2021

Goeie sushi, wordt vervolgd

Pierer
6 augustus 2021

Sushi was heerlijk en zag er super verzorgd uit. Voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader.

Cindy
5 augustus 2021

Het was weer heerlijk 😋

Veuger
5 augustus 2021

Het eten is lekker bereid. Alleen jammer dat het prijzig is anders haalden we vaker wat op.

Engbert
4 augustus 2021

Eerste tijd die we krijgen is 1800 om 1752 krijgen we het bericht dat het 1815 wordt en dan sta je daar en dan is het uiteindelijk 1830 voordat het klaar is. De sojaboontjes waren 3 dagen lang gekookt... De kipspiesjes was heel veel vetrandjes..... De sushi was wel erg lekker maar viel wel gedeeltelijk uit elkaar. Er zijn hier wel wat verbeterpunten te halen

Bert Huizinga
4 augustus 2021

Smaakte weer prima, heerlijk vers!

Tessa
3 augustus 2021

Wat een heerlijke sushi! Kwalitatief één van de betere die ik gehad heb. Ik vind het wel een nadeel dat de meeste sushi’s per 8 gaan, waardoor je met z’n tweeën iets minder kan variëren. Maar de kwaliteit maakt dit meer dan goed! Zowel de sushi en sashimi (de zalm smelt in je mond) als ook de warme snacks zoals tempura ebi en kip karagee zijn echt top. Aanrader!

Vosje
3 augustus 2021

Bij thuiskomst was mijn bestelling niet compleet. Heb meteen gebeld, maar het was constant in gesprek. Mail gestuurd, geen reactie. Na een half uur eindelijk telefonisch contact. Ze waren op de hoogte, maar ik was al weg (?) Begrijp niet waarom zij mij niet meteen gebeld hebben, want dan was ik meteen omgekeerd. Dus dat is een verbeterpuntje!

Esther
2 augustus 2021

Erg goed!

Hans
2 augustus 2021

Goede service, perfecte kwaliteit. Ook de borrel plateau was prima

Andre
1 augustus 2021

Mooi op tijd klaar en heerlijk gegeten 👍

Ton
31 juli 2021

Prima samenstelling hebben genoten

Remco
31 juli 2021

Lekkere sushi👍🏻👍🏻

John
30 juli 2021

Was netjes en goed verzorgd

W. M.
28 juli 2021

Altijd op tijd, vers en super lekker!!

Petra
27 juli 2021

Het is altijd super lekker! Wij rijden er speciaal voor naar Voorthuizen

Harry
26 juli 2021

Toelichting niet nodig, het is gewoon super! Netjes verzorgd en een uitstekende kwaliteit! Voor herhaling vatbaar!

Henk
25 juli 2021

Weer besteld bij deze zaak, top

Melanie
25 juli 2021

Ik heb hier vandaag voor het eerst besteld en afgehaald. Wat een super leuke tent en zeer vriendelijk personeel. Eten zag er goed verzorgd uit en smaakte heerlijk. Ik geloof dat ik deze week nog een keer ga bestellen!

Andries
24 juli 2021

Al meerdere keren gehaald en elke keer heerlijke sushi, goede kwaliteit, goede service, heel fijn om daar te komen.

Nico
24 juli 2021

Voor de vierde keer een schaal bestelt en we hebben heerlijk gegeten van de verse sushi. Komen zeker dit jaar nog wel terug om sushi te bestellen. Dit is een aanwinst voo Voorthuizen e.o.

JB
24 juli 2021
Max
24 juli 2021

Zoals altijd... Uiterst verzorgd en overheerlijke sushi... Voor ons nr1 sushi restaurant 😘

Ruth
24 juli 2021

Was weer heerlijk

Wendy
23 juli 2021

Wat een

W. M.
23 juli 2021
D Catsburg
21 juli 2021

goede kwaliteit en goede service

Linda
20 juli 2021

Wij vonden het erg tegenvallen. De gebruikte ingrediënten hadden op de een of andere manier weinig smaak. Zelfs de wasabi was niet eens pittig. En 1 rol was niet rond maar driehoekig, dus ook de sushi technieken lijken niet helemaal onder controle te zijn.

Mirjam
19 juli 2021

Heerlijk gegeten maar kreeg de € 5,00 euro opgebouwde korting niet voor elkaar.

Elma
18 juli 2021

Altijd weer even lekker

Rooze Niessen
18 juli 2021
Voorthuizen
18 juli 2021

Echt weer heerlijk en op tijd bezorgd 😊

peter
18 juli 2021

Heerlijk, afspraken nagekomen, vriendelijk

Linda
16 juli 2021

Heerlijke sushi weer. Aanrader!

Tiny van der Meer
15 juli 2021

we hebben er weer van zitten genieten

Johnny Bos
15 juli 2021

Super goede sushi, enige minpunt is dat de Edame die ik erbij besteld had niet erbij zat.

Linda
14 juli 2021

Super lekkere sushi en heel lief personeel.

Marieke
14 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Linda
11 juli 2021

Heerlijke en verse sushi! Alleen jammer dat het eten met stokjes mij niet echt lukt.

Henk
11 juli 2021

We hadden van kennissen al een voorproef gehad een paar weken geleden en nu zelf vandaag besteld. In een woord geweldig lekker. Ga zo door met deze lekkernijen

M. de Groot
10 juli 2021

Wederom heerlijk!

Francisca
9 juli 2021

Ik kan hier met een gerust hart glutenvrije sushi bestellen en het smaakt heerlijk

Adjethedog
8 juli 2021

Gewoon lekker snel en makkelijk

Daphne
4 juli 2021

Heerlijke sushi, zeker een aanrader

Gerrit
4 juli 2021
Marc
4 juli 2021

Top! Erg lekker en op tijd bezorgd

Sylvia
3 juli 2021

Eten was weer top!

Erna
3 juli 2021

Super lekker!!! Wel jammer dat de chicken rol en de Agnes beef rol per 8 stukjes gaan en dat een 1/2 rol niet mogelijk is.

Lisa
2 juli 2021

Echt heerlijke poke bowl!!!!

Michele
2 juli 2021

Heerlijk!!

Klomp
2 juli 2021

Dit keer prima! Alleen wachten we nog steeds op de gember van de vorige bestelling welke nog nagebracht zou worden…

Wendy
29 juni 2021

Heerlijke sushi we hebben er echt van genoten.

Y Bouten
28 juni 2021

Wij hadden de chicken box waarbij gebruik werd gemaakt van kippendijen ipv gewone kip. Ik vind dit zelf echt een groot verschil wat er wordt gebruikt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Garden

Beste meneer Bouten, Wij gebruiken uitsluitend kippendij omdat wij dit malser vinden en we hier meer smaak in kunnen marineren. Onze excuses voor de verkeerde verwachting die u heeft gekregen. Met vriendelijke groet, Sushi Garden

Marion Stoek
27 juni 2021
Marco
26 juni 2021

Oke, maar niet bijzonder

Suus
25 juni 2021

Ik heb een deluxe box en gyoza's besteld, was altijd vers en smaakvol, MAAR deze keer kwam een teleurstelling uit het bakje van de gyoza. De salade rondom was duidelijk niet gewassen, kreeg zand tussen mijn tanden...wat jammer en wat een zonde voor de gyoza's zeg:(

Angela duits
25 juni 2021

Heel lekker

Robert
24 juni 2021
Iris
24 juni 2021

Heerlijke sushi en wakamé. Boontjes wat aan de flauwe kant. Jammer dat we terug konden rijden voor de sashimi. Wel lekkere gember voor erbij gekregen.

Tessa
23 juni 2021

Super lekkere verse sushi! Netjes geserveerd in verschillende bakjes.

Gertine
22 juni 2021

Héérlijk weer!

Petra
21 juni 2021

We zouden graag wat meer soya saus meekrijgen. Vergeten we steeds te zeggen bij afhalen maar misschien zeggen meer mensen dat en kan er automatisch wat meer meegegeven worden (of grotere flesjes)

Ruth
20 juni 2021

Heerlijk vers, een echte aanrader

Marcel goes
19 juni 2021

Gewoon weer top, dank jullie wel

Danine
19 juni 2021

Super fijne en snelle service! 16.45 besteld en kon het 17.30 ophalen. Ook erg aangenaam om na binnen te gaan.

Sylvia
19 juni 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk!

Henk
19 juni 2021
Christa Bos
18 juni 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten met 7 personen. Wat een gezelligheid! Sushi was heerlijk, alles goed voor elkaar! Voor herhaling vatbaar!

Arthur
16 juni 2021

Elke keer weer heerlijke sushi en keurig op tijd de bestelling gereed.

Ineke
13 juni 2021

Top

Andrea
6 juni 2021

Super lekkere sushi en lekker snel af te halen

Ton
6 juni 2021

Was weer heerlijk en op tijd bezorgd

Wikkie
5 juni 2021
Weerman
5 juni 2021

Helemaal top

Sylvia
4 juni 2021

Was weer heerlijk!!

John de mol
2 juni 2021

👍🏼

Schipper
1 juni 2021

Heerlijk gegeten!!

Geja vd Meij
30 mei 2021

Heerlijke sushi!!

Tiny van der Meer
29 mei 2021

was zoals gewoonlijk weer erg lekker op naar de volgende keer

Sylvia
29 mei 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk!!

Job van Geresteijn
28 mei 2021
Danny
28 mei 2021

Echt super netjes geregeld

Edith
28 mei 2021

Heerlijke Japanse curry

H. Timmer
27 mei 2021
Wilke
27 mei 2021

Heerlijk gegeten

Loys van het Schut
27 mei 2021

Het eten stond optijd klaar, en MEGA lekker gegeten! Echt een aanrader!

Lotte
26 mei 2021

Eten was heerlijk

Esther van Drie
25 mei 2021

Heel erg lekker!

Marja
25 mei 2021
Tom Wendel
24 mei 2021

Top kwaliteit en vriendelijk personeel. Mag wel wat langere prijzen zijn maar dat wil je altijd. Het eten is altijd verrukkelijk. Ga zo door

A.S
23 mei 2021

Pokebowl was verschrikkelijk lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mitch
23 mei 2021

Sushi smaakte niet zo lekker. Heel erg flauw de rijst met curry was wel heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elma
23 mei 2021

Zoals altijd heerlijk

Didi
23 mei 2021
Wendy
23 mei 2021

Geweldig genoten!

Janniek Heij
23 mei 2021

Heerlijke sushi, erg van genoten!

Mirjam
22 mei 2021

Heerlijke smaak Stond keurig op tijd klaar

Bianca
22 mei 2021
Johan
20 mei 2021

Was echt super lekker👌🏼 dit ga ik vaker doen.

Catsburg
19 mei 2021

Online besteld was netjes op de tijd klaar en had ook nog loempia s besteld en die werden op moment dat ik kwam gemaakt echt super lekker warm. De sushi was heerlijk en de schaal was zeer mooi opgemaakt

Kwan
16 mei 2021

Het was heerlijk. Zeker een aanrader! Had ik toch maar meer besteld.

Elaine
16 mei 2021

Wat was het weer heerlijk! Het was alleen heel druk, waardoor we iets langer moesten wachten op ons eten, maar dat was zeker de moeite waard.

Leo van Wijk
16 mei 2021

Wederom perfect

Jos
15 mei 2021

voor de eerste keer de poke bowl zalm genomen, heerlijk!! Maar ook sushi met mango is een aanrader. Ook deze 4e keer weer 5 sterren van ons.

Marc
15 mei 2021

De sushi was heerlijk!

Emily
15 mei 2021
Jolanda vuur
15 mei 2021

Na een slechte ervaring te hebben gedeeld moet ik zeggen dat het dit keer weer top was. Ga zo door ben weer helemaal blij

Nico
14 mei 2021

Een knaller voor Voorthuizen e.o. Groot assortiment en goede prijs. Bestelling stond op de afgesproken tijd klaar en werd door een vriendelijke medewerkster overhandigd. We hebben heerlijk genoten van de verse sushi.

Anton
13 mei 2021

Super vers en goed eten. Top

Marcel goes
13 mei 2021

Super sushi weer. Dank jullie wel en tot gauw bij de volgende bestelling

Inge
13 mei 2021

Het was weer heerlijk en altijd lekker vers!

Tiny van der Meer
12 mei 2021

was weer erg lekker alleen mijn dochter kwam het op halen heeft nog een flinke tijd moeten wachten wss niet klaar

Anne-Marie van den Hee
11 mei 2021

De sushi was prima, maar de avocado in de pokébowl was bruin. Hierdoor zag het er onfris uit.

Dirk van der Wal
11 mei 2021

Was weer Super!

Echica
10 mei 2021

De sushi is echt heerlijk!! De service is uitmuntend!! En de klantvriendelijkheid is ook echt fantastisch!! My number one place to go!

Nandy
9 mei 2021

Heerlijk gegeten. Bezorger belde nog opnieuw om precieze plek af te spreken ivm camping

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
9 mei 2021

Te duur in verhouding

Lome
8 mei 2021

Was lekker allemaal

Jolanda vuur
8 mei 2021

Dit keer was het niet best. Me zoon weekend in Amersfoort kwam gisteren op visite. Ik zei je moet echt eens bij ons sushi komen eten. Zo top. We bestellen bijna iedere vrijdag sushi. Dit keer leken sommige sushi wel oud,koud en we misten ook nog eens een rol. Nee voorlopig ff niet meer

Esther
7 mei 2021

Sushi was weer heerlijk! Borrelbox was vergeleken de vorige keer wat afgekoeld en daardoor taaier. Vorige keer was het nog wel warm en krokant, maar de borrelbox zat nu al in de tas toen ik het kwam halen. Helaas ook geen chilisaus en sojasaus bij de bestelling. Verder wederom genoten van het eten!

Hans
7 mei 2021

Creamy Shrimp tempura (74) voor het eerst besteld en was super 😋 lekker. Echt een aanrader. De Box was ook super lekker. Echt genoten. Keep the quality high !

Derk
7 mei 2021
Mirjam Sellis
6 mei 2021

Heerlijke, verse sushi! Snel klaar. Was geen probleem dat we vlak voor sluitingstijd bestelden.

Monique
6 mei 2021

Heerlijk

Marloes
6 mei 2021

Super lekker!

Mook
6 mei 2021

Heerlijke verse sushi, precies op tijd klaar. Warme gerecht was heerlijk knapperig, het was maar weer eens veel ste snel op. Volgende keer weer

Valerie
6 mei 2021

Super lekker weer!👌

Wendy
4 mei 2021

Geweldig, zoals altijd! Enorm genoten!!

Melissa
4 mei 2021

Heel lekker en smaakte vers. Als ik toch een verbeterpunt moet noemen dan zou ik zeggen dat er wel iets meer wasabi bij gegeven mag worden. Verder erg goed!!

DickvR
4 mei 2021

Superlekker. Mooi opgemaakt. En goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader dus

Edith Kuijer
4 mei 2021

3 sushi schotels gehaald, allemaal erg lekker.

Joyce
2 mei 2021

Op de afgesproken tijd met tussentijdse mails en een belletje vooraf! Superservice!! Overheerlijk gegeten. Alles was zeer smaakvol en super vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
2 mei 2021

Heerlijke sushi. Vers en op tijd. Alleen jammer dat de bestelde extra gember er niet bij zat

Niek Har
1 mei 2021

Voor de 2e keer Eten besteld bij Sushi Garden en weer verrast door de kwaliteit! Super goed en zalig gegeten. #AANRADER #VOORHERHALINGVATBAAR

Gre
1 mei 2021

Heerlijke sushi!

Marco
30 april 2021

Heel lekker gegeten. Gevarieerde smaken en meer dan voldoende qua hoeveelheid.

Aartje
30 april 2021

Was weer heerlijk 😋😋

Herman
30 april 2021

Prima

Hilda
29 april 2021

De sushi was heerlijk en de warme schotel ook! Het was onze laatste avond tijdens onze vakantie op de Veluwe. Als we hier weer in de buurt zijn weten waar er heerlijke Sushi te halen is. Wij hebben er van genoten!

Floris
29 april 2021

Lekker, goed en echt vers!

Liesbeth
29 april 2021

We hebben heerlijk gegeten van de Sushilovers box. Echt genoten!

Erna
28 april 2021

Heerlijk!

Elaine
27 april 2021

Het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Durand
27 april 2021

Heerlijke Sushi!

Jacq
27 april 2021

Het zag er goed verzorgd uit. De smaak was heerlijk.

Monique
27 april 2021

Waanzinnig lekkere sushi👍🏻

Leo van Wijk
27 april 2021

Zoals altijd weer super vers en exact op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Koelewijn
27 april 2021

Normaal gesproken krijgen we echt heerlijke sushi. Nu was het duidelijk superdruk, al bleeft de sfeer onderling zichtbaar rustig, complimenten daarvoor. Op lekkere sushi lang moeten wachten is niet erg, echter de sushirijst was nu duidelijk niet lang genoeg bereid. De korrel was nog erg hard en was eerlijk gezegd niet lekker. Volgende keer beter.

Eriks Morren
27 april 2021
Marja Stormmesand
26 april 2021

Heerlijk en keurig op tijd geleverd.

Inge
26 april 2021

We hebben weer heerlijk gegeten en het was weer keurig op tijd zoals altijd!

Mirjam Engelhart
26 april 2021

Heerlijk gegeten, goed verzorgd.

Ineke van Doorn
26 april 2021

Top!!!

Wilke
26 april 2021

Was weer prima

Van den Broek
26 april 2021

Het was weer mega lekker!!

Frida
26 april 2021

Het was geweldig goed.

M.Kroeze
20 april 2021

Alles klopt bij Sushi Garden. Ruim aanbod, snelle leveringen enthousiast vriendelijk personeel. Het eten is echt van hele goede kwaliteit. Je proeft het verschil met grote sushi ketens. Superrr lekker eten bij sushi garden !!!!

Rob
18 april 2021

Heerlijke sushi en super vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niek Har
17 april 2021

Lang geleden dat we zulke smakelijke Sushi hebben gegeten. Complimenten! Een blijvertje!

Fam. Quist
17 april 2021

Heerlijke sushi! Goed verzorgd en alles stond klaar op de afgesproken tijd. Super kwaliteit. Echt een aanrader als u in de buurt van Voorthuizen verblijft. Alleen jammer dat ze niet bezorgen in Garderen.

Tiny van der Meer
17 april 2021

we hebben er weer van genoten